Συμβουλευτική Υποστήριξη ΖεύγουςΘεραπευτική Αντιμετώπιση ΚατάθλιψηςΟμάδες Για Νέους ΓονείςΟμαδική και Ατομική ΨυχοθεραπείαΜαρίνα Κόντζηλα

This image for Image Layouts addon


Online Συνεδρίες

Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει τις διαδικτυακές συνεδρίες που αποτελούν πλέον έναν αποδεκτό και πρακτικό τρόπο θεραπείας για διάφορους λόγους όπως είναι η απόσταση, η έλλειψη χρόνου λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, προβλήματα υγείας κ.α. Οι online συνεδρίες έχουν πιο χαμηλό κόστος και πραγματοποιούνται πολύ εύκολα μέσω skype, δίνοντας τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να λάβει συμβουλευτική ή να κάνει ψυχοθεραπεία στον προσωπικό του χώρο όπου νιώθει και πιο οικεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα 210-6005441 και 6970084190

Τι είναι το Skype;

Το Skype είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράγματα με τους άλλους, όταν είστε μακριά τους. Τα άμεσα μηνύματα, οι φωνητικές κλήσεις και οι βιντεοκλήσεις του Skype σάς επιτρέπουν να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Με το Skype μπορείτε να μοιραστείτε μια ιστορία, να γιορτάσετε τα γενέθλια ενός φίλου, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να οργανώσετε μια συνάντηση ή να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας – όλα αυτά δηλαδή που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητά σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε – στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας ή ακόμα και σε μια τηλεόραση με Skype. Για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα – για να μιλήσετε ή να δείτε άλλους χρήστες του Skype, για παράδειγμα, ή για να ανταλλάξετε άμεσα μηνύματα μαζί τους. Ενώ με την τελευταία έκδοση του Skype, μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και τις ομαδικές βιντεοκλήσεις.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό, μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα πράγματα, με διάφορους τρόπους και με περισσότερα άτομα – όπως να καλείτε τηλεφωνικούς αριθμούς, να συνδέεστε σε σημεία ασύρματης πρόσβασης WiFi ή να στέλνετε μηνύματα SMS. Μπορείτε να πληρώνετε ανάλογα με τη χρήση που κάνετε ή να αγοράσετε μια συνδρομή, οτιδήποτε σας εξυπηρετεί καλύτερα. Και για τον εργασιακό χώρο, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φέρετε κοντά ολόκληρο τον κύκλο των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών σας, δημιουργώντας το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον. Δοκιμάστε σήμερα κιόλας το Skype και αρχίστε να προσθέτετε στις επαφές σας τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Δεν θα είναι δύσκολο να τους βρείτε, καθώς εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το Skype για να κάνουν μαζί ένα σωρό πράγματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το skype, καθώς και για να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, κάντε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

http://www.skype.com/el/about/