«Μαθήματα ζωής από τον κορωνοϊό»

Ο κορωνοϊός εισέβαλε ξαφνικά στη ζωή μας και προκάλεσε ένα «τσουνάμι» αλλαγών στην καθημερινότητά μας. Από τη μια στιγμή στην άλλη η ρουτίνα μας ανατράπηκε, η κανονικότητά μας διαταράχθηκε, η ελευθερία μας περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό, λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας και την απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι στόχοι που είχαμε θέσει για το νέο έτος μπήκαν αναγκαστικά σε «καραντίνα», τα όνειρα και τα σχέδιά μας για το άμεσο μέλλον τέθηκαν σε λειτουργία «αναμονής» και τα πάντα γύρω μας είναι πλέον ρευστά.

Read more: «Μαθήματα ζωής από τον κορωνοϊό»

«Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

Η επικοινωνία αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μας, είτε είναι λεκτική, είτε μη λεκτική. Η επικοινωνία ορίζεται ως η διαδικασία ανταλλαγής μιας πληροφορίας μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων, για τα οποία η συγκεκριμένη πληροφορία θεωρείται σημαντική, οπότε αποκτά νόημα και η ανταλλαγή της σαν πράξη.

Read more: «Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Στο ταξίδι της ζωής όλοι κάποια στιγμή χάνουμε κάτι σημαντικό. Οι απώλειες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Κάθε απώλεια έχει και ένα συναισθηματικό κόστος για τον καθένα μας και ασκεί μια συγκεκριμένη επιρροή στη ζωή μας.

Read more: ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Page 1 of 3