ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ)

Playlist: 0
Watching: ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) (28:17)
Loading Player...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Playlist: 0
Watching: ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΠ 40 ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΝΤΖΗΛΑ2 (31:07)
Loading Player...

Η Ζωή μου, η Υγεία μου ΕΡΤ WebTV

Playlist: 0
Watching: Marina Kontzila (29:17)
Loading Player...

Η Ζωή μου, η Υγεία μου ΕΡΤ WebTV

Playlist: 0
Watching: Marina Kontzila (02:13)
Loading Player...

Εκπομπή On Eρτ

Playlist: 0
Watching: Marina Kontzila (10:03)
Loading Player...

Oμιλία στο ist studies για τον σχολικό εκφοβισμό

Playlist: 0
Watching: sxolikos ekfovismos (06:07)
Loading Player...

«Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ»

Η απόρριψη είναι μια λέξη, που στο άκουσμά της και μόνο πολλοί άνθρωποι, νιώθουν φόβο, αυξημένη ένταση και ένα εσωτερικό «μούδιασμα».

Read more ...

ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Στο ταξίδι της ζωής όλοι κάποια στιγμή χάνουμε κάτι σημαντικό. Οι απώλειες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Κάθε απώλεια έχει και ένα συναισθηματικό κόστος για τον καθένα μας και ασκεί μια συγκεκριμένη επιρροή στη ζωή μας.

Read more ...

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Όλοι βιώνουμε αλλαγές στην πορεία της ζωής μας. Άλλοι σε μικρότερο και άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και δεν παραμένει για πάντα σταθερό. Όλα μπορούν να μεταβληθούν, να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι αλλαγές μπορούν να αφορούν σε όλους τους τομείς της ζωής μας (διαπροσωπικές σχέσεις, οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον).

Read more ...

Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Αναμφισβήτητα όλοι έχουμε νιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας ζήλεια. Η ζήλεια είναι μια ανθρώπινη αντίδραση, η οποία εκφράζεται τόσο από άνδρες, όσο και από γυναίκες και εκδηλώνεται σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις. Μπορεί λοιπόν, να εμφανιστεί μεταξύ φίλων, συντρόφων, μελών μιας οικογένειας ή συγγενικών προσώπων, συναδέλφων.

Read more ...

«ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ»

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να παρακολουθεί στενά τη ζωή των άλλων; Έχεις αναρωτηθεί άραγε ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό ή απλά έχεις εθιστεί σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση και δεν θες να προβληματιστείς, ούτε επιθυμείς να αποτοξινωθείς από αυτή την κακιά συνήθεια; Το σίγουρο είναι πως δεν εκδηλώνεις τη συγκεκριμένη συμπεριφορά από αγάπη και γνήσιο ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους.

Read more ...

«ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ»

Υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο που δεν έχει κάνει ποτέ λάθη; Υπάρχει κάποιος που αποφασίζει και δρα πάντα ορθά σε όλους τους τομείς της ζωής του; Η απάντηση είναι φυσικά αρνητική, αφού τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Read more ...

Page 1 of 2